Actueel

Home > Inwoners > Actueel

Actueel

 • Nieuws

  Actuele berichten van de gemeente Zoetermeer.
  Naar nieuwsoverzicht

 • Stadsnieuws Bulletin

  Het Stadsnieuws Zoetermeer is een uitgave van de gemeente Zoetermeer voor de gemeente Zoetermeer. In dit wekelijkse bulletin leest u de meest actuele gemeentelijke informatie.
  Naar overzicht Stadsnieuws Bulletins

 • Nieuwsbrieven

  De gemeente verstuurt per e-mail nieuwsbrieven over verschillende onderwerpen. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen in Zoetermeer? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief / nieuwsbrieven van uw keuze via www.zoetermeer.nl/nieuwsbrieven.

 • Openbare bekendmakingen

  Een overzicht van alle (voorgenomen) besluiten van het gemeentebestuur van Zoetermeer. De bekendmakingen worden gepubliceerd in het Gemeenteblad: https://zoek.officielebekendmakingen.nl. In het Stadsnieuws Bulletin in huis-aan-huisblad het Streekblad staan de bekendmakingen verkort weergegeven.
  Voor meer informatie: www.zoetermeer.nl/bekendmakingen

 • Stadsgids Zoetermeer

  Vergroot afbeelding: voorzijde Stadsgids 2020

  In de Stadsgids 2020 vindt u handige informatie hoe u de gemeente kunt bereiken. Ook vindt u informatie op alfabetische volgorde over bedrijven, verenigingen en organisaties die Zoetermeer tot een complete stad maken. Van sport tot gezondheid en van uitgaan tot recreatie.

  De gids kunt u online bekijken via Stadsgids Zoetermeer 2020.

 • Video's

  De gemeente Zoetermeer heeft op deze website bij verschillende onderwerpen video fragmenten geplaatst. Wilt u het overzicht van alle video's bekijken of bent u nieuwsgierig naar de meest recente filmpjes, kijkt u dan op ons YouTube kanaal.

 • Wegwerkzaamheden

  Informatie over werkzaamheden en opbrekingen in de stad kunt u vinden via www.zoetermeer.nl/wegwerkzaamheden

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.