Stadsgesprek

Home > Gemeenteraad > Stadsgesprek

Stadsgesprek

Bent u een van die enthousiaste Zoetermeerse inwoners die een (maatschappelijk) initiatief heeft ontplooid? En, wilt u dit graag een keer onder de aandacht brengen van de gemeenteraad? Of heeft u een organisatie of bedrijf in Zoetermeer en wilt u hierover informatie uitwisselen met raadsleden? Bijvoorbeeld om hen te informeren over de laatste ontwikkelingen. Maak dan gebruik van het Stadsgesprek!

Regelmatig vindt er op 'Maandag raadsdag' een Stadsgesprek plaats op het Stadhuis. Het doel van dit Stadsgesprek is u een platform te bieden om uw initiatief, organisatie of bedrijf te presenteren aan de raad. Aanleiding voor het organiseren van deze gesprekken is dat de gemeenteraad steeds vaker betrokken is bij het faciliteren van (maatschappelijke) initiatieven en meer en meer een verbindende rol krijgt in de samenleving. Bovendien komt de raad graag tegemoet aan de wens van inwoners en bedrijven om in een keer met veel raadsleden in contact te komen om hun initiatief of bedrijf op de kaart te zetten. Ook de raad blijft op deze manier goed geïnformeerd over de ontwikkelingen in Zoetermeer. Daarnaast dient het Stadsgesprek als basis voor het leggen van vervolgcontacten en kunnen hieruit weer nieuwe verbindingen ontstaan.

Meer weten en/of aanmelden?

Wilt u deelnemen aan het Stadsgesprek? U kunt kiezen uit een kort of lang Stadsgesprek. Het korte gesprek duurt een kwartier, de lange variant maximaal 45 minuten. De griffie geeft u hierover graag advies. Voor meer informatie en/of het kenbaar maken van uw interesse kunt u contact opnemen met de griffie via e-mailadres griffie@zoetermeer.nl onder vermelding van uw contactgegevens.

Er wordt dan contact met u opgenomen om informatie uit te wisselen en uw deelname in te plannen.

Raadsinformatie

Alle openbare stukken van de gemeenteraad en internetuitzendingen vindt u in ons raadsinformatiesysteem.

Direct naar: