Wat zijn voor u als inwoners of ondernemer in Zoetermeer belangrijke punten waarop de gemeente zich de komende jaren moet richten om Zoetermeer een veilige stad te houden? Deze punten neemt de gemeente waar mogelijk mee bij het maken van het nieuwe veiligheidsbeleid. U bent van harte welkom op een van de bijeenkomsten op woensdag 5 oktober bij Dekker Zoetermeer aan de Scheglaan 12 of op donderdag 20 oktober bij Het Wapen van Zoetermeer aan de Zegwaartseweg 31. Beide bijeenkomsten starten om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Samenwerking

Burgemeester Bezuijen: 'Zoetermeer is een grote en veilige stad. Dat neemt niet weg dat er helaas elk jaar, ook dit jaar weer, een aantal heftige gebeurtenissen plaatsvindt. Ik vraag inwoners, ondernemers en onze veiligheidspartners met ons mee te denken en om zich samen met ons in te zetten voor het veilig houden én maken van onze stad.'

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor een van de bijeenkomsten door een e-mail te sturen naar buurtpreventie@zoetermeer.nl. Geef daarbij aan naar welke bijeenkomst u komt en met hoeveel personen. 

Doe mee online

Van 1 oktober tot en met 31 oktober kunt u ook online reageren via doemee.zoetermeer.nl en uw ideeën voor het nieuwe veiligheidsbeleid aan de gemeente meegeven.

Data bijeenkomsten

U kunt deelnemen aan een van de twee bijeenkomsten.

  • Woensdag 5 oktober Dekker Zoetermeer
    Scheglaan 12, Zoetermeer
  • Donderdag 20 oktober
    Het Wapen van Zoetermeer
    Zegwaartseweg 31

Programma bijeenkomsten

Het programma van de avonden is gelijk.

19.30 uur
Inloop

20.00 uur
Welkom door burgemeester Bezuijen
Uitleg en doel van de bijeenkomst

20.05 uur
Een korte terugblik op de afgelopen vier jaren

20.25 uur
Per tafel discussiëren acht tot tien deelnemers over de veiligheid

21.25 uur
Gezamenlijke afsluiting door burgemeester
Korte terugkoppeling wat besproken is aan de tafel

21.30 uur
Einde bijeenkomst