Voor een coronaprik in Zoetermeer is geen afspraak meer nodig. U kunt elke dag van 9.00 tot 17.00 uur binnenlopen bij de priklocatie aan de Boerhaavelaan 33 (oude IBM-gebouw) en op woensdagen in het Stadhuis-Forum.

Prikken in het Stadhuis-Forum

Op woensdagen kan iedereen boven de 18 jaar in het Stadhuis-Forum een eerste of tweede prik tegen corona halen. Vanaf 24 januari kunt u ook naar binnen lopen voor een boosterprik op woensdag. Bij beide locaties kunt u gewoon langskomen. Vergeet niet om uw identiteitskaart of paspoort mee te nemen en een mondkapje te dragen.

De boosterprik helpt om inwoners extra te beschermen tegen corona. U kunt er een krijgen vanaf 3 maanden na uw laatste coronaprik. Heeft u corona gehad? Dan kunt u een prik halen 3 maanden nadat u daarvan hersteld bent. Heeft u net een griepprik gehad? Dan moeten er 2 weken tussen deze prikken zitten.

Toegankelijkheid

Zowel het Stadhuis-Forum als de Boerhaavelaan zijn veilig toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn. Bij de Boerhaavelaan heeft de GGD een route aangegeven voor mindervaliden. Kunt u niet zelfstandig reizen met het openbaar vervoer? Dan kunt u een beroep doen op de regiotaxi of de vervoersdienst van de Unie van Vrijwilligers.