Eindelijk weer feest bij activiteitencentrum de Spil

Home > Centrum > Nieuws Centrum > Eindelijk weer feest bij activiteitencentrum de Spil

Eindelijk weer feest bij activiteitencentrum de Spil

RSS

Lange tijd gingen feestelijkheden vanwege corona niet door. Maar vandaag mocht het weer.

Een gezellig samenzijn voor alle clienten van Gemiva, natuurlijk met in acht neming van de coronamaatregelen. Clienten werden daarom in groepen uitgenodigd voor de braderie bij activiteitencentrum de Spil aan de Stadhoudersring. 

In de tuin konden zij lekker eten, plaatjes draaien, nagels lakken. Binnen werd er gesjoeld en geknutseld. Naast leuke snuisterijen van de Pelgrims Hoeve was er ook een tafel met innovatieve  attributen zoals een ‘robot met gevoel, een aaibare rustgevende kat en hond’.

Wijkwethouder Jan Iedema ging samen met de wijkregisseur in gesprek met clienten en lieten zich voorlichten over de nieuwste ontwikkelingen.

‘Het mooie aan de Spil is dat er niet alleen clienten van Gemiva welkom zijn. Andere organisaties en wijkbewoners maken ook gebruik van de ruimtes aan de Stadhoudersring. Zo is er bijvoorbeeld een uitleenpunt voor van Medipoint, worden er koffie-ochtenden georganiseerd voor wijkbewoners en biedt de Spil een plek aan Buurtzorg en jongerenwerkers, maar ook bijvoorbeeld aan een koor’, aldus locatiemanager Alieke Nielen. 

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert