Nieuws Buytenwegh De Leyens

Home > Buytenwegh De Leyens > Nieuws Buytenwegh De Leyens

Nieuws Buytenwegh De Leyens

RSS

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Kussens maken als steuntje in de rug

  (09-04-2020)

  Wie breit of haakt mee aan kussens? Om mensen een 'steuntje in de rug' te geven is Stichting Piëzo op zoek naar vrijwilligers die kleine vierkantjes voor kussens willen breien of haken. Elk vierkantje wordt 10 bij 10 centimeter. Vrijwilligers die het leuk vinden, zijn van harte welkom ons te helpen. Heeft u zelf niet genoeg wol maar wilt u wel aan de slag? Laat het ons weten.

  Lees meer
 • Zoetermeer is thuis

  (01-04-2020)

  Deel je thuisgevoel! Welke personen, plekken, geuren geven jou een 'thuisgevoel'? Nu we noodgedwongen meer tijd thuis doorbrengen, lijkt het het CKC mooi om het 'thuisgevoel' van zo veel mogelijk Zoetermeerders in kaart te brengen met een digitaal kunstwerk.

  Lees meer
 • Naar buiten en dan ...

  (01-04-2020)

  De overheid adviseert iedereen om zoveel mogelijk thuis te blijven en om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Een frisse neus halen is toegestaan - alleen of met een gezinslid. Komt u zwerfafval tegen en wilt u dat opruimen? Hier zijn wat tips.

  Lees meer
 • Piëzo zet Whatsapp in voor studiebegeleiding op afstand

  (26-03-2020)

  Hoe gaat het geven van thuisonderwijs, nu de kinderen thuiszitten? Met vallen en opstaan hebben ouders de rol op zich genomen van onderwijzer. Soms lukt dat, maar soms ook minder goed. Stichting Piëzo heeft Studiebegeleiding op afstand opgericht in Zoetermeer, om leerachterstand bij deze kinderen te voorkomen.

  Lees meer
 • Zoetermeerder met cruciaal beroep? Er is noodopvang voor uw kinderen

  (19-03-2020)

  Heeft u of uw partner een cruciaal beroep en heeft u kinderen in de leeftijd van 0 tot 14 jaar? En lukt het niet om thuis opvang voor uw kinderen te regelen? Dan kunt u gebruik maken van 'noodopvang' in Zoetermeer.

  Lees meer
 • Hulp bieden en hulp krijgen

  (19-03-2020)

  Wilt u hulp aanbieden of heeft u zelf hulp nodig? Hier leest u waar u zich kunt aanmelden.

  Lees meer
 • Onderhoud in Buytenwegh De Leyens en Meerzicht weer voor jaren geregeld

  (28-01-2020)

  Jakobien Groeneveld (wethouder Openbare Ruimte), André Hoek van Hoek Hoveniers en Patrick Verhoef van DSW ondertekenden maandag 20 januari het contract voor het onderhoud in de wijken Buytenwegh De Leyens en Meerzicht. Met deze ondertekening verzorgt hoveniersbedrijf Hoek ook de komende jaren weer de openbare ruimte in deze twee wijken.

  Lees meer

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert