De actie voor het aanvragen van een gratis boom is een groot succes! We hadden gerekend op zo'n 600 bomen, maar uiteindelijk zijn er 1800 bomen aangevraagd. We zijn heel blij dat er zoveel Zoetermeerders zijn die onze stad en hun eigen tuin groener willen maken.

Hoe haalt u de boom op?

Nadat u een aanvraag voor een boom heeft ingediend, heeft u van ons een bevestigingsmail ontvangen. Hierin staat een uniek referentienummer. Deze mail is uw afhaalbewijs. Neem de mail met daarin het referentienummer dus mee als u uw boom gaat ophalen. Kunt u de mail en het referentienummer niet laten zien? Dan krijgt u uw boom niet mee. U mag de mail zowel op uw telefoon of geprint laten zien.

Zorg er ook voor dat u uw boom bij het juiste tuincentrum ophaalt. U heeft hier bij de aanvraag een keuze voor gemaakt. U kunt uw boom alleen ophalen bij de het tuincentrum dat u gekozen heeft. Uw keuze staat ook in de bevestigingsmail.

Bezorgen

Wilt u uw boom liever laten bezorgen? Dit is mogelijk. Hiervoor moet u wel langs het tuincentrum om dit te regelen. Vergeet uw bevestigingsmail niet mee te nemen.