Activiteiten in de zomervakantie

Home > Vrije tijd > Activiteiten in de zomervakantie

Activiteiten in de zomervakantie

Vier ook het zomerfestival!

Yes! Het is zomervakantie. Dat betekent even geen school en dat je met je vriendjes en vriendinnetjes zes weken lang het zomerfestival kan vieren!

Kom knutselen, spelen, struinen over het boerenerf en geef onderweg alle dieren een knuffel op speelboerderij Het Buitenbeest en stadsboerderijen De Balijhoeve en De Weidemolen. Draai een dagje mee als boer of boerin op De Balijhoeve en speelboerderij Het Buitenbeest. Houd je van pannenkoeken? Kom dan op woensdag langs bij De Weidemolen. Speelboerderij Het Buitenbeest organiseert extra activiteiten zoals verrassende zomeravonden, hutten bouwen en de Technobielbus komt langs.

Wat is er niet heerlijker dan lekker lang sporten en spelen in een zomers zonnetje: dat kan bij Sport & Spel! Ga mee op avontuur in het Balijbos met Natuursprong, kom op het Noord Aa strand beachsporten spelen bij Zoethout on the beach. Wil je toch liever binnensporten, dan is Sport4you iets voor jou.

Het blijft tot de allerlaatste week leuk met 'Zomerfestival bij Speelmeer!' Het is een groot feest in sportcentrum De Veur, van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus.

Folder

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier de vakantiefolder.

Inschrijfformulieren

omslag zomervakantiefolder