Zwembad De Driesprong

 • Lees deze pagina voor
zwembad De Driesprong

Zwembad De Driesprong is een gezellig, knus, familiebad voor jong en oud. Het is tevens het oudste zwembad van Zoetermeer en stamt uit 1969. Het heeft een 25 meter bad met een ondiep gedeelte eraan vast. Een zogenaamd Wiesnerbad: een L-vormig zwembad dat van diep naar ondiep gaat.

Ook voor minder validen is dit zwembad uitstekend geschikt. Hier kunt u zwemlessen nemen, banen zwemmen en verschillende doelgroeplessen zoals bijvoorbeeld AquaVitaal en OuderKindzwemmen volgen. In hetzelfde gebouw bevindt zich ook een sportzaal.

Huurmogelijkheden: zwemzalen en sportzalen.

Kijk bij zwemprogramma & openingstijden voor het volledige zwemaanbod en de tarieven.

 • Minder chloor door zoutelektrolyse

  Met ingang van 20 augustus 2012 wordt in zwembad De Driesprong zoutelektrolyse toegepast. Zoutelektrolyse is een nieuwe techniek om zwemwater te desinfecteren. Hierdoor hoeft in het water minder chloor te worden gebruikt wat de kans op 'rode ogen' sterk vermindert en chloorlucht in de zwemzaal tot het verleden behoort. Met behulp van de zoutelektrolyse wordt voor elk zwembassin de exact benodigde hoeveelheid chloor aangemaakt uit gewoon keukenzout. Hierdoor hoeft het zwembad niet meer te voorzien in chlooropslag en chloortransport, een grote vooruitgang voor de bezoekers én het milieu.

 • Virtuele rondleiding

  Bent u benieuwd hoe De Driesprong er van binnen uit ziet? Bekijk dan onze virtuele rondleiding.

 • Adres

  De Driesprong
  Van Stolberglaan 1
  2712 RB Zoetermeer
  079-346 9101
  driesprong@zoetermeer.nl

   

  Keurmerk

  Zwembad De Driesprong is voorzien van het Keurmerk Veilig & Schoon dat wordt uitgegeven door de stichting zwembadkeur.