Nieuws Meerzicht

Home > Meerzicht > Nieuws Meerzicht

Nieuws Meerzicht

RSS

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Kinderen van basisschool De Regenboog ontvangen eerste SpeelmeerPaspoort 2016

  (22-06-2016)

  Mariëtte van Leeuwen (wethouder Jongeren) en Hans Roskam (directeur MOOI) reikten woensdag 22 juni de eerste exemplaren van het SpeelmeerPaspoort 2016 uit in Ayers Rock, aan leerlingen uit groep 7 van basisschool De Regenboog.

  Lees meer
 • Fotowedstrijd voor jarige Meerpolder

  (15-06-2016)

  Wie maakt de mooiste, ontroerendste of grappigste foto van de Zoetermeerse Meerpolder? Het Comité 400 jaar Meerpolder daagt alle inwoners van Zoetermeer en Leidschendam-Voorburg die graag fotograferen uit om mee te doen aan een fotowedstrijd over de Meerpolder. De deelnemers maken kans op een rondvaart door het gebied rondom de Meerpolder.

  Lees meer
 • Snoeiafval in de strijd tegen kanker

  (07-06-2016)

  Zoetermeer doet met meer dan 170 gemeenten mee aan de landelijke actie Vergroot de Hoop. Vergroot de Hoop steunt de strijd tegen kanker door zoveel mogelijk taxussnoeisel in te zamelen. Snoeiafval van de Taxus Baccata is een belangrijke grondstof voor chemotherapie, In Zoetermeer kan dit snoeisel aangeboden worden bij de Afvalinzameling aan de Argonstraat 25. De actie duurt tot 31 augustus.

  Lees meer
 • Zoetermeer blijft dromen

  (24-05-2016)

  Heeft u al eens gekeken op www.buurtdromen.nl? U vindt er Zoetermeerse ideeën van inwoners, die uw hulp nodig hebben! De initiatiefnemers willen via het principe van crowdfunden geld bij elkaar brengen om hun buurtdroom te verwezenlijken. Of het nu gaat om een grote gezellige tafel in een wijktuin, een modelracebaan of een speeltoestel in een boomgaard: als meerdere mensen een financiële bijdrage leveren, worden dromen waar. De eerste buurtdroom is inmiddels uitgekomen, twee dromen wachten nog op uw steun. Dus kijk snel op de site.

  Lees meer

Wijkpost Meerzicht

Open op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Op woensdag gesloten.

Albrandswaard 1
2716 DA Zoetermeer

Telefoon: 079-346 9003
E-mail: wijkpostmeerzicht@zoetermeer.nl

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert