Nieuws Meerzicht

 • Lees deze pagina voor
 • RSS icon

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Geef autodieven geen kans

  (31-10-2014)

  Zoetermeer - Laat de klep van uw (lege) dashboardkastje open staan als u uit de auto stapt, zodat dieven zien dat er uit uw auto niets te stelen valt. Dit is een van de tips die de politie geeft aan automobilisten, zodat ze diefstal uit hun auto kunnen voorkomen.

   

  Lees meer
 • College akkoord met Beeldkwaliteitplan SnowWorld

  (29-10-2014)
  Landje van Geisel

  Zoetermeer - Het college van burgemeester en wethouders is gisteren akkoord gegaan met het ontwerpbeeldkwaliteitplan voor SnowWorld. Ook ging het college akkoord met het compensatieplan voor de verlengde derde baan van SnowWorld.
  .

  Lees meer
 • Vrijwiligers VoorleesExpress Zoetermeer krijgen een workshop aangeboden

  (24-10-2014)

  Piëzo - Voorlezen is belangrijk voor de taalontwikkeling en de schoolprestaties van kinderen Het bevordert de band tussen ouder en kind en is vooral heel leuk om te doen! Vrijwilligers van de VoorleesExpress Zoetermeer lezen  20 weken 1 uur per week voor bij gezinnen thuis. Hiermee wordt het voorleesplezier vergroot en de taalomgeving thuis verrijkt. De bedoeling is dat ouders het voorleesritueel zelf gaan overnemen. 

   

  Lees meer
 • Buurtbarbecue Scheveningsebos en Savelsbos laag

  (21-10-2014)
  Buurtbarbecue Scheveningsebos en Savelsbos laag

  Op 4 oktober jl. werd er voor de 3e keer een buurtbarbecue georganiseerd door LABOSS Bewonersbelangenvereniging.
  Bijgaand het verslag, gemaakt door de bestuursleden Robert de Wit en Dave von Kriegenbergh.

   

  Lees meer
 • Nieuwe fietsroutes via app in en om Zoetermeer

  (14-10-2014)

  Zoetermeer - Fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen met twee nieuwe routes in en om Zoetermeer die via de BeleefRoutes app worden gelanceerd. De routes zijn zo uitgezet dat ze gemakkelijk uitgebreid kunnen worden.

  Lees meer
 • PiëzoMethodiek-symposium

  (13-10-2014)

  Piëzo - Op vrijdagmiddag 10 oktober vond het eerste PiëzoMethodiek-symposium plaats onder leiding van de dagvoorzitter Lavinia Gorissen in PiëzoCentrum Palenstein. Naast organisaties die al werken met de methodiek, waren ook geïnteresseerde organisaties en lokale samenwerkingspartners uitgenodigd.

  Lees meer
 • Kunstobject bij Kentalis Meerzichtlaan

  (12-09-2014)

  Op 1 september heeft wethouder Isabelle Vugs het kunstobject “Er was eens”, onthuld. Kunstenaar Marjet Wessels Boer heeft dit gemaakt voor de nieuwbouw van Kentalis aan de Meerzichtlaan.

  Lees meer
 • EHBO aan kinderen eigenlijk onmisbaar voor iedereen!

  (10-09-2014)
  logo curzus&zo

  Zoetermeer - Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker bij kinderen! Ongevallen, klein of groot, op verschillende leeftijden, komen regelmatig voor. Jaarlijks overlijden er nog teveel kinderen ten gevolge van een ernstig ongeval. Hier kunt u wat aan doen! Door het volgen van een EHBO-K training van CurZus&Zo. De vergoeding van zorgverzekeraars is tot zelfs 100%.

  Lees meer
 • Maak uw buurt veiliger met een BuurtWhatsApp

  (23-05-2014)
  logo WhatsApp

  Wilt u samen met uw buren “oren en ogen” zijn voor uw buurt en elkaar snel kunnen informeren, maak dan gebruik van de BuurtWhatsApp!

  Lees meer
Archief

Kruimelspoor

HomeMeerzichtNieuws Meerzicht