Nieuws Meerzicht

Home > Meerzicht > Nieuws Meerzicht

Nieuws Meerzicht

RSS

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Informatiebijeenkomst Piëzo over verslavende middelen en opvoeden

  (08-12-2016)

  Op donderdag 15 december wordt er in PiëzoCentrum Meerzicht een informatiebijeenkomst verzorgd door de organisatie Indigo Preventie over verslavende middelen en opvoeden. Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven over verschillende verslavende middelen. Samen met de deelnemers wordt besproken hoe je het gesprek aan kunt gaan met je kinderen over verslavende middelen.

  Lees meer
 • Certificaten voor Vrouw In Actie

  (08-12-2016)

  Op 5 december hebben acht dames hun certificaat van Vrouw In Actie (VIA) in ontvangst genomen voor hun deelname aan de verdiepingscursus van het project. Deze cursus van 12 sessies was het vervolg op een basistraining die ze eerder hebben gevolgd. VIA is speciaal voor vrouwen die werkloos zijn en graag aan de slag willen, maar niet weten hoe dit aan te pakken. Het project Vrouw In Actie wordt uitgevoerd door Stichting Piëzo in opdracht van de gemeente.

  Lees meer
 • Gratis muziekfeest voor dementerende ouderen

  (08-12-2016)
  Vergroot afbeelding: kerstbomen

  Op 14, 15 en 16 december organiseert de gemeente samen met Palet Welzijn een gratis muziekfeest voor dementerende ouderen. Weet u iemand die graag naar het muziekfeest komt? Meld hem of haar dan aan bij Palet Welzijn, Sabine Wendling, 088-023 4242. Per aanmelding is één begeleider vereist. Bezoekers van het feest, kunnen ook gratis parkeren op de Markt. Bekijk het programma op www.zoetermeer.nl/winterproofzoetermeer.

 • Stemmen voor nieuw kunstwerk in Stadhuiscomplex

  (05-12-2016)

  Kies mee en bepaal welk kunstwerk er straks in het nieuwe Stadhuiscomplex komt te staan. Wanneer de verbouwing van het complex klaar is, is er ruimte voor een nieuw kunstwerk. U als Zoetermeerder, bepaalt hoe deze kunst eruit komt te zien. Via doemee.zoetermeer.nl kunt u tot 9 januari stemmen op één van de zes schetsideeën.

  Lees meer
 • Kom 'Gluren bij de Buren'

  (18-11-2016)

  Altijd al willen gluren bij de buren? Zoetermeer maakt zich op voor de eerste editie van het huiskamerfestival 'Gluren bij de Buren'. 15 woonkamers worden omgetoverd tot een tijdelijk poppodium.

  Lees meer
 • Lever e-waste in en help Terre des Hommes

  (20-10-2016)

  Heeft u nog veel kapotte spaarlampen of afgedankte elektrische apparaten (e-waste) liggen? Lever ze in bij het Zelfbrengdepot, dan maakt Terre des Hommes Zoetermeer kans op een cheque. Daarnaast zijn er vele andere prijzen te winnen. De actie duurt tot en met 31 december 2016.

  Lees meer
 • Bekendmaking verkeersbesluit 17 nieuwe elektrische oplaadpalen in Zoetermeer

  (29-09-2016)

  Besloten is om door plaatsing van bord of borden E4 van bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 met een onderbord met de tekst 'uitsluitend voor en gedurende het opladen van elektrische voertuigen' de volgende in Zoetermeer gelegen parkeervakken aan te duiden als een parkeerplaats voor uitsluitend het opladen van elektrische voertuigen, tevens parkeerverbod voor andere voertuigen en verbod voor langer parkeren dan voor het opladen noodzakelijk is.

  Lees meer
 • Huisvesting vergunninghouders aan de Vrouwenhuiswaard 11 t/m 17

  (28-09-2016)

  De gemeente heeft besloten in het voormalige woonzorgcomplex van Middin aan de Vrouwenhuiswaard 11 t/m 17 voor een periode van twee jaar 28 vergunninghouders - vluchtelingen met een verblijfsvergunning - te huisvesten.

  Meer over huisvesting vergunninghouders aan de Vrouwenhuiswaard

 • Hulp in je buurt

  (28-09-2016)

  Hulp nodig bij een klusje in uw huis, de tuin of bijvoorbeeld bij het boodschappen doen? Of wilt u juist iemand uit de buurt helpen? De website www.hulpinjebuurt.nl brengt vraag en aanbod rondom hulp dichtbij huis bij elkaar.

  Het is de moeite waard om de website te bekijken! Op Youtube kunt u een filmpje bekijken over dit nieuwe online platform in Zoetermeer.

 • Samen maken we de stad: doe mee!

  (08-09-2016)

  Het gebied rond de Mandelabrug krijgt nieuwe impulsen. De ruimte rond de brug en de aangrenzende A12 is uitgeroepen tot hét initiatievengebied van de stad. De plek waar creatieve ideeën die de stad Zoetermeer echt op de kaart kunnen zetten, gerealiseerd worden. Op 1 september verrichtte wethouder Marc Rosier hiervoor de aftrap.

  Lees meer

Wijkpost Meerzicht

Open op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Op woensdag gesloten.

Albrandswaard 1
2716 DA Zoetermeer

Telefoon: 079-346 9003
E-mail: wijkpostmeerzicht@zoetermeer.nl

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert