Nieuws Meerzicht

 • Lees deze pagina voor
 • RSS icon

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Buurtbarbecue Scheveningsebos en Savelsbos laag

  (21-10-2014)
  Buurtbarbecue Scheveningsebos en Savelsbos laag

  Op 4 oktober jl. werd er voor de 3e keer een buurtbarbecue georganiseerd door LABOSS Bewonersbelangenvereniging.
  Bijgaand het verslag, gemaakt door de bestuursleden Robert de Wit en Dave von Kriegenbergh.

   

  Lees meer
 • Bijeenkomst Opvoeden Samen Aanpakken

  (21-10-2014)
  Logo Stichting Piëzo

  Donderdag 30 oktober van 09.15 - 11.15 uur is er een bijeenkomst 'Opvoeden Samen Aanpakken' (OSA) in het PiëzoCentrum in Meerzicht (Uiterwaard 21). Veel ouders hebben dezelfde vragen over opvoeding, hebben dezelfde onzekerheden en stuiten op dezelfde uitdagingen.
   

  Lees meer
 • Aziëweg – Geerweg (bij brug Geertje) een dag afgesloten

  (21-10-2014)

  Zoetermeer - Op dinsdag 28 oktober is de Aziëweg ter hoogte van de Geerweg gedurende een dag afgesloten. Van 7.00 tot 17.00 uur wordt het wegdek bij de brug naar boerderij ’t Geertje geasfalteerd. Autoverkeer wordt dan omgeleid via de Geerweg / Middelweg / Zwaardslootseweg / Europaweg / Aziëweg en in omgekeerde richting. Fietsers en voetgangers kunnen van de brug gebruik maken.

 • Praat mee over wonen in Zoetermeer

  (15-10-2014)

  Zoetermeer -  Uw woondroom… die horen wij graag.  De gemeente werkt aan de ontwikkeling van een nieuwe woonvisie voor de stad. Om het echt een visie van en voor alle bij het wonen in de stad betrokken partijen te laten zijn organiseren we verschillende bijeenkomsten.

  Lees meer
 • Nieuwe fietsroutes via app in en om Zoetermeer

  (14-10-2014)

  Zoetermeer - Fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen met twee nieuwe routes in en om Zoetermeer die via de BeleefRoutes app worden gelanceerd. De routes zijn zo uitgezet dat ze gemakkelijk uitgebreid kunnen worden.

  Lees meer
 • Afsluiting in verband reconstructie Amerikaweg/Vorstiusrode

  (14-10-2014)

  Zoetermeer - Reconstructie kruispunt Amerikaweg / Vorstiusrode. Hierdoor wordt de zuidbaan afgesloten tussen de meerzichtlaan en de Afrikaweg. Openbaar vervoer wordt omgeleid via parallelweg . Om sluipverkeer te voorkomen wordt er een slagboom geplaatst.

  Lees meer
 • PiëzoMethodiek-symposium

  (13-10-2014)

  Piëzo - Op vrijdagmiddag 10 oktober vond het eerste PiëzoMethodiek-symposium plaats onder leiding van de dagvoorzitter Lavinia Gorissen in PiëzoCentrum Palenstein. Naast organisaties die al werken met de methodiek, waren ook geïnteresseerde organisaties en lokale samenwerkingspartners uitgenodigd.

  Lees meer
 • Burendag bij het Hoevenbos

  (10-10-2014)
  Boerenkapel "de Zwiebels"

  Op zaterdag 27 september jl. heeft de nieuwe bewonerscommissie van het Hoevenbos een burendag georganiseerd voor alle bewoners van het Hoevenbos.
  Bijgaand treft u het verslag van deze dag aan, gemaakt door dhr. Rachota, voorzitter van de bewonerscommissie.
   

  Lees meer
 • Meerzicht wint Zoetermeerse toegankelijkheidsprijs

  (09-10-2014)
  Toegankelijkheidsprijs

  Tandartsenpraktijk Meerzicht is in Zoetermeer de meest toegankelijke tandartspraktijk voor gehandicapten. De praktijk kreeg van wethouder Isabelle Vugs een oorkonde en mag aan een goed doel een geldbedrag van € 500,00 geven.
   

  Lees meer
 • Renovatie/nieuwbouw Gezondheidscentrum

  (23-09-2014)
  Tijdelijke verhuizig van het gezondheidscentrum

  In verband met de renovatie/nieuwbouw van het Gezondheidscentrum, zijn de huisartsen Verhoeff, Brouwer, Walsum, Sonneveld, Smit en Ton en de Fysiotherapie tijdelijke verhuisd naar een andere locatie voor een periode van +/- 10 maanden.
   

  Lees meer
 • Kunstobject bij Kentalis Meerzichtlaan

  (12-09-2014)

  Op 1 september heeft wethouder Isabelle Vugs het kunstobject “Er was eens”, onthuld. Kunstenaar Marjet Wessels Boer heeft dit gemaakt voor de nieuwbouw van Kentalis aan de Meerzichtlaan.

  Lees meer
 • EHBO aan kinderen eigenlijk onmisbaar voor iedereen!

  (10-09-2014)
  logo curzus&zo

  Zoetermeer - Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker bij kinderen! Ongevallen, klein of groot, op verschillende leeftijden, komen regelmatig voor. Jaarlijks overlijden er nog teveel kinderen ten gevolge van een ernstig ongeval. Hier kunt u wat aan doen! Door het volgen van een EHBO-K training van CurZus&Zo. De vergoeding van zorgverzekeraars is tot zelfs 100%.

  Lees meer
 • Maak uw buurt veiliger met een BuurtWhatsApp

  (23-05-2014)
  logo WhatsApp

  Wilt u samen met uw buren “oren en ogen” zijn voor uw buurt en elkaar snel kunnen informeren, maak dan gebruik van de BuurtWhatsApp!

  Lees meer
Archief

Kruimelspoor

HomeMeerzichtNieuws Meerzicht