Nieuws Meerzicht

Home > Meerzicht > Nieuws Meerzicht

Nieuws Meerzicht

RSS

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Gemeente waarschuwt voor babbeltrucs aan de deur

  (26-05-2015)

  In Zoetermeer zijn de afgelopen tijd enkele meldingen binnengekomen van oplichters die zich voordoen als agent en met een babbeltruc woningen binnendringen. De gemeente wil haar inwoners waarschuwen, zodat zij alert zijn op babbeltrucs aan de deur. In samenwerking met de politie zijn er posters opgehangen in wijkposten en in seniorencomplexen.

  Lees meer
 • Gewijzigde inzameling huisvuil vanwege Pinksteren

  (19-05-2015)

  Op tweede pinksterdag vindt er geen inzameling van rest- en GFT-afval plaats.

  • Het restafval van maandag 25 mei wordt opgehaald op dinsdag 26 mei.
  • Het GFT-afval van dinsdag 26 mei wordt op zaterdag 30 mei opgehaald.
 • 6 juni: open dag voor kinderopvang

  (19-05-2015)

  Gastouderbureau Zoetermeer organiseert op zaterdag 6 juni van 10.00 tot 13.00 uur een open dag bij Speelboerderij 't Buitenbeest (Belvédèrebos 270, Zoetermeer). Ouders, aanstaande ouders, gastouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom om langs te komen. Gastouders en bemiddelingsmedewerkers van GOB Zoetermeer geven u informatie over kinderopvang via gastouders en u kunt kennis maken met enkele gastouders. Voor kinderen worden diverse activiteiten georganiseerd.
  Meer informatie: www.gobzoetermeer.nl

 • Fietspaden veiliger zonder betonblokken en paaltjes

  (13-05-2015)

  Paaltjes en andere obstakels op fietspaden zijn lang niet altijd veilig voor fietsers. Zoetermeer maakt daar werk van door paaltjes op fietspaden te verwijderen of door fietspaden veiliger te maken met fietsvriendelijke paaltjes. Wethouder Marc Rosier (verkeer en vervoer) plaatste eind april een fietsvriendelijk paaltje bij de Juweellaan in Rokkeveen.

  Lees meer
 • Aanpak extra bereikbaarheid Mandelabrug

  (13-05-2015)

  Het college stelt de gemeenteraad voor om twee nieuwe extra liften te plaatsen bij de Mandelabrug, om de bereikbaarheid daarvan betrouwbaarder te maken.

  Lees meer
 • Meepraten in verkeerswerkgroepen

  (30-04-2015)

  'In het Stadhuis kunnen wij allerlei oplossingen voor verkeersproblemen bedenken, maar het is goed als de mensen die dagelijks die situaties ervaren ook meepraten'. Dat zei wethouder Marc Rosier op donderdag 14 april tijdens de informatiebijeenkomst over verkeerswerkgroepen in de wijken Centrum, Buytenwegh De Leyens en Meerzicht.

  Lees meer
 • Gemeente wil samen met betrokkenen A12-gebied vernieuwen

  (24-04-2015)

  De kwaliteit van het gebied langs de A12, het entreegebied van Zoetermeer moet beter. Daarom gaat de gemeente samen met inwoners, ondernemers, gebruikers en investeerders bekijken hoe dit gebied zichtbaar vernieuwd kan worden. Het doel is het gebied veel aantrekkelijker en toegankelijker te maken waardoor Zoetermeer extra kwaliteit krijgt.

  Lees meer
Archief

Wijkpost Meerzicht

Open op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Op woensdag gesloten.

Albrandswaard 1
2716 DA Zoetermeer

Telefoon: 079-346 9003
E-mail: wijkpostmeerzicht@zoetermeer.nl

Kies een wijk:

Kies een wijk:
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert