Nieuws Meerzicht

 • Lees deze pagina voor
 • RSS icon

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Zoetermeer in één dag afvalvrij

  (02-09-2014)

  Zoetermeer - Op vrijdag 19 september is het de landelijke ‘Keep it clean day', onderdeel van een wereldwijd initiatief. We ruimen het zwerfafval van Nederland op, met z'n allen tegelijk. Steden als Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Amsterdam doen al mee. Iedereen kan meehelpen op deze dag, want meedoen is eenvoudig.  
   

  Lees meer
 • Ben jij klaar voor de sport- en spelinstuif?

  (02-09-2014)

  Zoetermeer -  Vanaf 17 september barsten de Sport – en spelinstuiven weer los! Elke woensdagmiddag op drie verschillende locaties een zaal vol sportieve activiteiten. Zie de bijgevoegde folder hierover.

   

  Lees meer
 • Kinderfestival Dag van de Lach voor kinderen uit groep 6

  (29-08-2014)
  logo dag van de lach

  Zoetermeer - Zit uw zoon of dochter in groep 6 en/of is hij of zij geboren in 2005? Dan is uw kind van harte welkom op woensdag 24 september voor het kinderfestival de Dag van de Lach! Tijdens dit festival kunnen de kinderen gratis sport – en cultuurworkshops volgen en krijgen zij informatie over organisaties en verenigingen in de stad. Locatie van het festival is Sporthal De Oosterpoort, Zanzibarplein 20 in Oosterheem.

  Lees meer
 • 55+ Sportief

  (28-08-2014)

  Zoetermeer - Wilt u ook ná uw vijftigste vitaal en fit blijven? Heeft u vroeger veel gesport of juist helemaal geen sportervaring? Dan is het sportaanbod van 55+ Sportief er speciaal voor u! Doe mee met de activiteiten en ervaar ook de voordelen van een sportief leven.

  Lees meer
 • Betalen voor parkeren via mobiel in Zoetermeer

  (28-08-2014)

  Zoetermeer - Wie de auto in een gebied met betaald parkeren neerzet, kan in Zoetermeer binnenkort ook met de mobiele telefoon afrekenen. De gemeente maakt met deze extra service het betalen voor parkeren klantvriendelijker. De service is vanaf 1 september beschikbaar.

  Lees meer
 • Themabijeenkomst "Gezond eten" in PiëzoCentrum Meerzicht

  (26-08-2014)
  Stichting Piezo

  Informatiebijeenkomst door diëtiste over ‘Gezond eten’ in PiëzoCentrum Meerzicht.
  Piëzo is een organisatie waar mensen de kans krijgen om hun talent te ontdekken en - verder– te ontwikkelen.
   

  Lees meer
 • De bewonersschouw stopt!

  (25-08-2014)

  Zoetermeer - De bewonersschouw stopt ermee in zijn huidige vorm. In oktober is het de bedoeling om samen met schouwers en andere geïnteresseerde bewoners te zoeken naar een nieuwe variant in Samen Werken om zorg te dragen voor een prettige woonomgeving.

  Lees meer
 • Chapeau voor Raimond Pouw

  (22-08-2014)
  Chapeau uitreiking aan Raimond Pouw

  Het Chapeaubeeld van de maand augustus gaat naar Raimond Pouw, oprichter van kledingbank Zoetermeer. De onderscheiding is donderdag 21 augustus jl. uitgereikt in het dienstencentrum Albrandswaard door wijkwethouder Marc Rosier.

  Lees meer
 • Wijk aan Zet

  (15-08-2014)
  vlag Wijk aan zet

  Zoetermeer - Bewoners kunnen nu, naast de wijkwebsites, ook informatie over het aanvragen van een Wijk aan Zet subsidie vinden in de digitale balie. In de digitale balie regelt u het indienen van een aanvraag snel en makkelijk.

  Uiteraard kunt u het formulier ook invullen samen met een medewerker op de wijkpost. Onder het kopje "contact" in de digitale balie vindt u de openingstijden van uw wijkpost.

 • 48 deelnemers Piëzo starten met een opleiding en stage

  (14-08-2014)

  Piëzo  – 48 deelnemers aan de PiëzoMethodiek starten in september met een opleiding en een stage. Voor het derde jaar op rij biedt stichting Piëzo samen met samenwerkingspartners uit het maatschappelijk middenveld uit Zoetermeer haar deelnemers aan de methodiek de kans om zich door opleiding en stage verder te ontwikkelen. 24 deelnemers starten in september met de AKA opleiding.

  Lees meer
 • Verslag inloopavond herontwikkeling van de voormalige locatie van het VTC aan de Voorweg

  (11-08-2014)
  Logo gemeente Zoetermeer

  Op donderdag 10 juli 2014 organiseerde de gemeente Zoetermeer een inloopavond voor bewoners aan de Voorweg en het Hoevenbos.
   

  Lees meer
 • Maak uw buurt veiliger met een BuurtWhatsApp

  (23-05-2014)
  logo WhatsApp

  Wilt u samen met uw buren “oren en ogen” zijn voor uw buurt en elkaar snel kunnen informeren, maak dan gebruik van de BuurtWhatsApp!

  Lees meer
Archief

Kruimelspoor

HomeMeerzichtNieuws Meerzicht