Nieuws Meerzicht

 • Lees deze pagina voor
 • RSS icon

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Opstapcursus hardlopen voor ouderen

  (30-09-2014)

  Zoetermeer - Speciaal voor ouderen vanaf 55 jaar start de Loopgroep van Ilion met een opstapcursus en wel op zaterdagmorgen 11 oktober 2014, aanvang 09.30 uur. Wil je iets doen aan je conditie om gezond en vitaal te blijven dan is deze opstapcursus hardlopen een goed moment om mee te beginnen.

  Lees meer
 • Vrijwilligers van de VoorleesExpress lezen voor aan kinderen

  (25-09-2014)
  VoorleesExpress

  Op dinsdag 30 september wordt, in het kader van de Week tegen Eenzaamheid, een voorlees- en gespreksmiddag georganiseerd voor ouders en kinderen uit Zoetermeer.
   

  Lees meer
 • Informatiebijeenkomst 'Goede traktaties'

  (24-09-2014)
  Logo gezond trakteren

  Stichting Piëzo is een organisatie waar mensen de kans krijgen om hun talent te ontdekken en - verder - te ontwikkelen.
   

  Lees meer
 • Renovatie/nieuwbouw Gezondheidscentrum

  (23-09-2014)
  Tijdelijke verhuizig van het gezondheidscentrum

  In verband met de renovatie/nieuwbouw van het Gezondheidscentrum, zijn de huisartsen Verhoeff, Brouwer, Walsum, Sonneveld, Smit en Ton en de Fysiotherapie tijdelijke verhuisd naar een andere locatie voor een periode van +/- 10 maanden.
   

  Lees meer
 • Vrijwillige gespreksleiders gezocht voor het project 'Opvoeden Samen Aanpakken’

  (16-09-2014)
  logo Piezo

  Zoetermeer – Piëzo is voor het project 'Opvoeden Samen Aanpakken’ (OSA) op zoek naar vrijwilligers. Op de groepsbijeenkomsten van OSA, waar ouders en opvoeders komen, worden aan de hand van afbeeldingen en voorbeelden verschillende opvoedthema’s besproken.

  Lees meer
 • Kunstobject bij Kentalis Meerzichtlaan

  (12-09-2014)

  Op 1 september heeft wethouder Isabelle Vugs het kunstobject “Er was eens”, onthuld. Kunstenaar Marjet Wessels Boer heeft dit gemaakt voor de nieuwbouw van Kentalis aan de Meerzichtlaan.

  Lees meer
 • EHBO aan kinderen eigenlijk onmisbaar voor iedereen!

  (10-09-2014)
  logo curzus&zo

  Zoetermeer - Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker bij kinderen! Ongevallen, klein of groot, op verschillende leeftijden, komen regelmatig voor. Jaarlijks overlijden er nog teveel kinderen ten gevolge van een ernstig ongeval. Hier kunt u wat aan doen! Door het volgen van een EHBO-K training van CurZus&Zo. De vergoeding van zorgverzekeraars is tot zelfs 100%.

  Lees meer
 • Vrijwilligers VoorleesExpress gaan -weer– voorlezen

  (09-09-2014)

  Piëzo - Vrijwillige voorlezers zijn afgelopen week weer gaan voorlezen bij 35 gezinnen. Zij lezen 20 weken lang één uurtje per week voor bij gezinnen thuis. Met het voorlezen wordt het leesplezier en de taalontwikkeling van kinderen gestimuleerd.
   

   

  Lees meer
 • Zumba/Salsa les bij PiëzoCentrum Meerzicht

  (05-09-2014)
  Logo Stichting Piëzo

  Vanaf donderdag 11 september starten er in PiëzoCentrum in Meerzicht zumba/salsa lessen. Deze lessen wordt gegeven door Olaisy, een enthousiaste vrijwilliger van Piëzo, die graag haar sportieve talenten wil delen.
   

  Lees meer
 • Start seizoen Piëzo

  (03-09-2014)

  Zoetermeer – Met de start van het nieuwe schooljaar zijn ook de vier PiëzoCentra in de wijken Buytenwegh, Meerzicht, Palenstein en Oosterheem en het PiëzoSteunpunt in de wijk Seghwaert weer gestart met de cursussen en activiteiten.

  Lees meer
 • Ben jij klaar voor de sport- en spelinstuif?

  (02-09-2014)

  Zoetermeer -  Vanaf 17 september barsten de Sport – en spelinstuiven weer los! Elke woensdagmiddag op drie verschillende locaties een zaal vol sportieve activiteiten. Zie de bijgevoegde folder hierover.

   

  Lees meer
 • 55+ Sportief

  (28-08-2014)

  Zoetermeer - Wilt u ook ná uw vijftigste vitaal en fit blijven? Heeft u vroeger veel gesport of juist helemaal geen sportervaring? Dan is het sportaanbod van 55+ Sportief er speciaal voor u! Doe mee met de activiteiten en ervaar ook de voordelen van een sportief leven.

  Lees meer
 • De bewonersschouw stopt!

  (25-08-2014)

  Zoetermeer - De bewonersschouw stopt ermee in zijn huidige vorm. In oktober is het de bedoeling om samen met schouwers en andere geïnteresseerde bewoners te zoeken naar een nieuwe variant in Samen Werken om zorg te dragen voor een prettige woonomgeving.

  Lees meer
 • Maak uw buurt veiliger met een BuurtWhatsApp

  (23-05-2014)
  logo WhatsApp

  Wilt u samen met uw buren “oren en ogen” zijn voor uw buurt en elkaar snel kunnen informeren, maak dan gebruik van de BuurtWhatsApp!

  Lees meer
Archief

Kruimelspoor

HomeMeerzichtNieuws Meerzicht