Nieuws Meerzicht

 • Lees deze pagina voor
 • RSS icon

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • 19 september Keep it clean day in Zoetermeer

  (17-09-2014)
  Logo Keep it clean day

  Op vrijdag 19 september is het de landelijke 'Keep it clean day', onderdeel van een wereldwijd initiatief. We ruimen het zwerfafval van Nederland op, met z'n allen tegelijk. In Zoetermeer, maar ook in steden als Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Amsterdam.
   

  Lees meer
 • Vrijwillige gespreksleiders gezocht voor het project 'Opvoeden Samen Aanpakken’

  (16-09-2014)
  logo Piezo

  Zoetermeer – Piëzo is voor het project 'Opvoeden Samen Aanpakken’ (OSA) op zoek naar vrijwilligers.

  Lees meer
 • Kunstobject bij Kentalis Meerzichtlaan

  (12-09-2014)

  Op 1 september heeft wethouder Isabelle Vugs het kunstobject “Er was eens”, onthuld. Kunstenaar Marjet Wessels Boer heeft dit gemaakt voor de nieuwbouw van Kentalis aan de Meerzichtlaan.

  Lees meer
 • Veiligheid rondom de scholen

  (10-09-2014)
  Boetes

  Beste ouders, het nieuwe schooljaar is weer begonnen!
  Ik als wijkhandhaver ben ook aangesteld voor de veiligheid rondom de scholen en vraagt uw medewerking om mee te werken voor de veiligheid van uw en ook andermans kinderen die naar school gebracht en gehaald worden.

  Lees meer
 • EHBO aan kinderen eigenlijk onmisbaar voor iedereen!

  (10-09-2014)
  logo curzus&zo

  Zoetermeer - Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker bij kinderen! Ongevallen, klein of groot, op verschillende leeftijden, komen regelmatig voor. Jaarlijks overlijden er nog teveel kinderen ten gevolge van een ernstig ongeval. Hier kunt u wat aan doen! Door het volgen van een EHBO-K training van CurZus&Zo. De vergoeding van zorgverzekeraars is tot zelfs 100%.

  Lees meer
 • Vrijwilligers VoorleesExpress gaan -weer– voorlezen

  (09-09-2014)

  Piëzo - Vrijwillige voorlezers zijn afgelopen week weer gaan voorlezen bij 35 gezinnen. Zij lezen 20 weken lang één uurtje per week voor bij gezinnen thuis. Met het voorlezen wordt het leesplezier en de taalontwikkeling van kinderen gestimuleerd.
   

   

  Lees meer
 • Open Huis bij gastouders in Meerzicht

  (09-09-2014)
  Logo Gastouderbureau Zoetermeer

  Gastouderbureau Zoetermeer organiseert op zaterdag 20 september 2014 van 12:00 tot 14:00 een open huizen dag bij haar gastouders in Zoetermeer. Ouders en aanstaande ouders die op zoek zijn naar kinderopvang zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in het huis van de gastouder. 

   

  Lees meer
 • Zumba/Salsa les bij PiëzoCentrum Meerzicht

  (05-09-2014)
  Logo Stichting Piëzo

  Vanaf donderdag 11 september starten er in PiëzoCentrum in Meerzicht zumba/salsa lessen. Deze lessen wordt gegeven door Olaisy, een enthousiaste vrijwilliger van Piëzo, die graag haar sportieve talenten wil delen.
   

  Lees meer
 • Sporten voor mannen in PiëzoCentrum Meerzicht

  (03-09-2014)
  Logo stichting Piëzo

  Vanaf dinsdag 16 september starten er in de avond vanuit PiëzoCentrum in Meerzicht sportlessen voor mannen. Deze lessen wordt georganiseerd door een enthousiaste vrijwilliger van Piëzo, die graag zijn sportieve talenten wil delen.
   

  Lees meer
 • Start seizoen Piëzo

  (03-09-2014)

  Zoetermeer – Met de start van het nieuwe schooljaar zijn ook de vier PiëzoCentra in de wijken Buytenwegh, Meerzicht, Palenstein en Oosterheem en het PiëzoSteunpunt in de wijk Seghwaert weer gestart met de cursussen en activiteiten.

  Lees meer
 • Ben jij klaar voor de sport- en spelinstuif?

  (02-09-2014)

  Zoetermeer -  Vanaf 17 september barsten de Sport – en spelinstuiven weer los! Elke woensdagmiddag op drie verschillende locaties een zaal vol sportieve activiteiten. Zie de bijgevoegde folder hierover.

   

  Lees meer
 • Kinderfestival Dag van de Lach voor kinderen uit groep 6

  (29-08-2014)
  logo dag van de lach

  Zoetermeer - Zit uw zoon of dochter in groep 6 en/of is hij of zij geboren in 2005? Dan is uw kind van harte welkom op woensdag 24 september voor het kinderfestival de Dag van de Lach! Tijdens dit festival kunnen de kinderen gratis sport – en cultuurworkshops volgen en krijgen zij informatie over organisaties en verenigingen in de stad. Locatie van het festival is Sporthal De Oosterpoort, Zanzibarplein 20 in Oosterheem.

  Lees meer
 • 55+ Sportief

  (28-08-2014)

  Zoetermeer - Wilt u ook ná uw vijftigste vitaal en fit blijven? Heeft u vroeger veel gesport of juist helemaal geen sportervaring? Dan is het sportaanbod van 55+ Sportief er speciaal voor u! Doe mee met de activiteiten en ervaar ook de voordelen van een sportief leven.

  Lees meer
 • Betalen voor parkeren via mobiel in Zoetermeer

  (28-08-2014)

  Zoetermeer - Wie de auto in een gebied met betaald parkeren neerzet, kan in Zoetermeer binnenkort ook met de mobiele telefoon afrekenen. De gemeente maakt met deze extra service het betalen voor parkeren klantvriendelijker. De service is vanaf 1 september beschikbaar.

  Lees meer
 • De bewonersschouw stopt!

  (25-08-2014)

  Zoetermeer - De bewonersschouw stopt ermee in zijn huidige vorm. In oktober is het de bedoeling om samen met schouwers en andere geïnteresseerde bewoners te zoeken naar een nieuwe variant in Samen Werken om zorg te dragen voor een prettige woonomgeving.

  Lees meer
 • Chapeau voor Raimond Pouw

  (22-08-2014)
  Chapeau uitreiking aan Raimond Pouw

  Het Chapeaubeeld van de maand augustus gaat naar Raimond Pouw, oprichter van kledingbank Zoetermeer. De onderscheiding is donderdag 21 augustus jl. uitgereikt in het dienstencentrum Albrandswaard door wijkwethouder Marc Rosier.

  Lees meer
 • Wijk aan Zet

  (15-08-2014)
  vlag Wijk aan zet

  Zoetermeer - Bewoners kunnen nu, naast de wijkwebsites, ook informatie over het aanvragen van een Wijk aan Zet subsidie vinden in de digitale balie. In de digitale balie regelt u het indienen van een aanvraag snel en makkelijk.

  Uiteraard kunt u het formulier ook invullen samen met een medewerker op de wijkpost. Onder het kopje "contact" in de digitale balie vindt u de openingstijden van uw wijkpost.

 • 48 deelnemers Piëzo starten met een opleiding en stage

  (14-08-2014)

  Piëzo  – 48 deelnemers aan de PiëzoMethodiek starten in september met een opleiding en een stage. Voor het derde jaar op rij biedt stichting Piëzo samen met samenwerkingspartners uit het maatschappelijk middenveld uit Zoetermeer haar deelnemers aan de methodiek de kans om zich door opleiding en stage verder te ontwikkelen. 24 deelnemers starten in september met de AKA opleiding.

  Lees meer
 • Maak uw buurt veiliger met een BuurtWhatsApp

  (23-05-2014)
  logo WhatsApp

  Wilt u samen met uw buren “oren en ogen” zijn voor uw buurt en elkaar snel kunnen informeren, maak dan gebruik van de BuurtWhatsApp!

  Lees meer
Archief

Kruimelspoor

HomeMeerzichtNieuws Meerzicht