Nieuws Meerzicht

Home > Meerzicht > Nieuws Meerzicht

Nieuws Meerzicht

RSS

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Bijdrage onkosten inbraakpreventie voortgezet

  (14-04-2015)

  Eind maart 2015 kondigde de gemeente aan op gebied van inbraakpreventie een bijdrage te leveren in de onkosten: een vergoeding voor een lamp met bewegingssensor en/of een kerntrekbeveiliging op het cilinderslot. En met succes! De gemeente ontving zo veel aanvragen dat ze de website tijdelijk afsloot. Burgemeester Aptroot: 'Ik ben blij verrast met het enthousiasme van de Zoetermeerders, het college wil dat graag ondersteunen. Inwoners kunnen daarom tot 15 mei een aanvraag indienen via het digitale aanvraagformulier dat weer op de website staat.'

  Lees meer
 • Meer maatwerk in de wijken

  (25-03-2015)

  Iedere wijk is anders. Het college van burgemeester en wethouders stelt daarom aan de gemeenteraad voor om in wijken meer maatwerk te leveren en flexibeler te werken. Het college gaat initiatieven in de wijken ondersteunen, meer verbindingen leggen en problemen in de wijken oplossen.

  Lees meer
 • Zoetermeer investeert in wijkontwikkeling

  (25-03-2015)

  In intensieve samenspraak trajecten zijn voor bijna alle Zoetermeerse wijken een wijkontwikkelingsplan (WOP) vastgesteld. Dat plan bepaalt de koers van de wijk. Elk jaar volgt daar een actieplan uit dat de gemeente nauw volgt. Om de doelen uit de plannen te bereiken is dit jaar een eenmalige investering nodig. Het college van burgemeester en wethouders zet daarom dit jaar extra in op zes projecten in Buytenwegh, Meerzicht, Rokkeveen en Seghwaert.

  Lees meer
Archief

Wijkpost Meerzicht

Open op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Op woensdag gesloten.

Albrandswaard 1
2716 DA Zoetermeer

Telefoon: 079-346 9003
E-mail: wijkpostmeerzicht@zoetermeer.nl

Kies een wijk:

Kies een wijk:
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert