Nieuws Meerzicht

 • Lees deze pagina voor
 • RSS icon

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Inbrekers gaan niet met vakantie

  (16-07-2014)
  Zoetermeer

  Zoetermeer - De zomerperiode is een fijne tijd waarin veel mensen op vakantie zijn of dagjes uit. Maar ook de tijd waarin veel inbrekers toeslaan, omdat ze weten dat bewoners van huis zijn.  Diverse gemeenten in Nederland informeren bewoners over de zomercampagne ‘Inbrekers gaan niet met vakantie’.

  Lees meer
 • Wethouder Mariette van Leeuwen reikt voorleesdiploma’s uit aan kinderen Voorleesexpress

  (04-07-2014)
  logo Piëzo

  Piëzo - Het voorleesseizoen van de Zoetermeerse VoorleesExpress is samen met alle betrokkenen op feestelijke wijze afgesloten op woensdag 2 juli in de hoofdbibliotheek van Zoetermeer.

  Lees meer
 • Wijk-aan-Zet budget

  (03-07-2014)
  Logo gemeente Zoetermeer

  De gemeente Zoetermeer heeft een fonds, het Wijk-aan-Zet budget, om bewonersinitiatieven financieel te ondersteunen en mogelijk te maken.
   

  Lees meer
 • De Nationale Burendag!

  (03-07-2014)
  Nationale Burendag

  Op zaterdag 27 september 2014 is het Burendag, het jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.
   

  Lees meer
 • Opening vernieuwd Bredewater

  (02-07-2014)
  Opening Bredewater

  Meerzicht - Op vrijdag 27 juni heeft Wethouder Marc Rosier op feestelijke wijze het nieuwe Bredewater in de wijk Meerzicht  opengesteld. De bijeenkomst is door tientallen omwonenden bezocht.

 • Geld voor ideeën bewoners Meerzicht

  (23-06-2014)
  logo Zoetermeer

  Meerzicht - Heeft u ook ideeën die het leven van u en uw buurtbewoners prettiger kunnen maken? Ideeën die Meerzicht mooier, beter, of veiliger maken? Maak dan gebruik van het Wijk aan zet-budget. Bewoners bepalen samen de inzet van het budget.

  Lees meer
 • Groter zwembad in de tuin? Water alléén lozen in het vuilwaterriool!

  (19-06-2014)
  logo Zoetermeer

  Zoetermeer - Steeds meer mensen hebben in de zomer een opzetzwembad in hun tuin. Geen klein plastic opblaasbadje meer, maar een fors bad met een zuiveringspomp en een trapje. Om het water in de zomer vrij van bacteriën te houden worden chemicaliën zoals chloor gebruikt. Deze chemicaliën zijn schadelijk voor het milieu.

  Lees meer
 • Oplaadpunten voor elektrische auto's

  (18-06-2014)
  Oplaadpunt voor elektrische auto's

  Besloen is om door plaatsing van bord of borden E4 van bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 met een onderbord met de tekst "uitsluitend voor en gedurende het opladen van elektrische voertuigen" de volgende in Meerzicht gelegen parkeervakken aan te duiden als een parkeerplaats voor uitsluitend het opladen van elektrische voertuigen, tevens parkeerverbod voor andere voertuigen en voor langer parkeren dan voor het opladen noodzakelijk is.
   

  Lees meer
 • Maak uw buurt veiliger met een BuurtWhatsApp

  (23-05-2014)
  logo WhatsApp

  Wilt u samen met uw buren “oren en ogen” zijn voor uw buurt en elkaar snel kunnen informeren, maak dan gebruik van de BuurtWhatsApp!

  Lees meer
 • Kunstwerk speelboerderij Het Buitenbeest geplaatst

  (12-05-2014)

  Het definitieve ontwerp van het hekwerk 'Aan Mondriaans tiende' van de nieuwe hoofdentree, is geplaatst. Het 23 meter lange hek met toegangspoort, heeft volgens kunstenaar Andre Pielage een speciale betekenis.

  Lees meer
 • Zaalvoetbal MOOI tot aan de winter afgelopen

  (25-06-2013)

  Rokkeveen - Zaalvoetbal van Stichting MOOI is tot aan de winter afgesloten.

  Zodra deze activiteti weer wordt opgestart zal nader bericht volgen.

  Zie voor het zomerprogramma: www.stichtingmooi.nl/meerzicht

Archief

Kruimelspoor

HomeMeerzichtNieuws Meerzicht