Nieuws Meerzicht

Home > Meerzicht > Nieuws Meerzicht

Nieuws Meerzicht

RSS

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Kinderen van basisschool De Regenboog ontvangen eerste SpeelmeerPaspoort 2016

  (22-06-2016)

  Mariëtte van Leeuwen (wethouder Jongeren) en Hans Roskam (directeur MOOI) reikten woensdag 22 juni de eerste exemplaren van het SpeelmeerPaspoort 2016 uit in Ayers Rock, aan leerlingen uit groep 7 van basisschool De Regenboog.

  Lees meer
 • Fotowedstrijd voor jarige Meerpolder

  (15-06-2016)

  Wie maakt de mooiste, ontroerendste of grappigste foto van de Zoetermeerse Meerpolder? Het Comité 400 jaar Meerpolder daagt alle inwoners van Zoetermeer en Leidschendam-Voorburg die graag fotograferen uit om mee te doen aan een fotowedstrijd over de Meerpolder. De deelnemers maken kans op een rondvaart door het gebied rondom de Meerpolder.

  Lees meer
 • Avondvierdaagse 2016

  (13-06-2016)

  Het loopplezier voor duizenden kinderen geeft ook veel afval, want helaas neemt niet iedereen zijn lege drinkpakje mee of gaat hiervoor op zoek naar een prullenbak. Daarom is er ook dit jaar weer aandacht gevraagd voor het project Schoon is gewoon van de gemeente.

  Lees meer
 • Snoeiafval in de strijd tegen kanker

  (07-06-2016)

  Zoetermeer doet met meer dan 170 gemeenten mee aan de landelijke actie Vergroot de Hoop. Vergroot de Hoop steunt de strijd tegen kanker door zoveel mogelijk taxussnoeisel in te zamelen. Snoeiafval van de Taxus Baccata is een belangrijke grondstof voor chemotherapie, In Zoetermeer kan dit snoeisel aangeboden worden bij de Afvalinzameling aan de Argonstraat 25. De actie duurt tot 31 augustus.

  Lees meer
 • Zoetermeer blijft dromen

  (24-05-2016)

  Heeft u al eens gekeken op www.buurtdromen.nl? U vindt er Zoetermeerse ideeën van inwoners, die uw hulp nodig hebben! De initiatiefnemers willen via het principe van crowdfunden geld bij elkaar brengen om hun buurtdroom te verwezenlijken. Of het nu gaat om een grote gezellige tafel in een wijktuin, een modelracebaan of een speeltoestel in een boomgaard: als meerdere mensen een financiële bijdrage leveren, worden dromen waar. De eerste buurtdroom is inmiddels uitgekomen, twee dromen wachten nog op uw steun. Dus kijk snel op de site.

  Lees meer
 • Samen naar een nog veiliger Zoetermeer

  (19-05-2016)

  De gemeente Zoetermeer, het ministerie van Veiligheid en Justitie en KPN gaan een unieke samenwerking om het aantal inbraken verder terug te dringen en de veiligheid van de bewoners van Zoetermeer verder te verhogen. Burgemeester Aptroot: 'We werken samen met onze inwoners, de politie en partners hard aan het verbeteren van de veiligheid in onze stad. Met succes, het aantal inbraken is de afgelopen jaren bijvoorbeeld flink afgenomen. Wij blijven er hard aan werken om de criminaliteitscijfers in 2016 verder te laten dalen en zoeken daarbij ook steeds naar nieuwe mogelijkheden.'

  Lees meer
 • WhatsApp-groep als buurtpreventie

  (11-01-2016)

  Inwoners kunnen hun buurt veiliger maken door een Buurt WhatsApp-groep te starten. Dit is een WhatsApp-groep waarin buurtbewoners elkaar op de hoogte houden van eventuele verdachte situaties.

  Lees meer

Wijkpost Meerzicht

Open op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Op woensdag gesloten.

Albrandswaard 1
2716 DA Zoetermeer

Telefoon: 079-346 9003
E-mail: wijkpostmeerzicht@zoetermeer.nl

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert