Nieuws Meerzicht

Home > Meerzicht > Nieuws Meerzicht

Nieuws Meerzicht

RSS

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Meer maatwerk in de wijken

  (25-03-2015)

  Iedere wijk is anders. Het college van burgemeester en wethouders stelt daarom aan de gemeenteraad voor om in wijken meer maatwerk te leveren en flexibeler te werken. Het college gaat initiatieven in de wijken ondersteunen, meer verbindingen leggen en problemen in de wijken oplossen.

  Lees meer
 • Zoetermeer investeert in wijkontwikkeling

  (25-03-2015)

  In intensieve samenspraak trajecten zijn voor bijna alle Zoetermeerse wijken een wijkontwikkelingsplan (WOP) vastgesteld. Dat plan bepaalt de koers van de wijk. Elk jaar volgt daar een actieplan uit dat de gemeente nauw volgt. Om de doelen uit de plannen te bereiken is dit jaar een eenmalige investering nodig. Het college van burgemeester en wethouders zet daarom dit jaar extra in op zes projecten in Buytenwegh, Meerzicht, Rokkeveen en Seghwaert.

  Lees meer
 • Gemeente draagt bij aan onkosten inbraakbeveiliging

  (23-03-2015)

  Voordelig een lamp met bewegingssensor aanschaffen of het cilinderslot op de buitendeuren beveiligen. Vanaf vrijdag 27 maart geeft de gemeente een bijdrage in de onkosten om deze maatregelen tegen woninginbraak aan te brengen. Zowel eigenaren van koopwoningen als huurders kunnen van deze vergoeding gebruik maken.

  Lees meer
 • Inspectie speeltoestellen en speelvoorzieningen

  (19-03-2015)

  In Zoetermeer worden drie keer per jaar alle speeltoestellen en speelvoorzieningen in de openbare ruimte door eigen inspecteurs gecontroleerd en één keer per jaar gebeurt dat door een onafhankelijk bureau. Vanaf donderdag 19 maart tot en met vrijdag 3 april worden de speeltoestellen en speelvoorzieningen door de inspecteurs van de firma Speelplan gekeurd. De inspecteurs zijn herkenbaar aan duidelijke kleding met het opschrift: Speelplan inspectie.

  Lees meer
 • Samenspraak Visie Voorweg 2

  (18-02-2015)

  Een klankbordgroep van bewoners en ondernemers gaat met de gemeente meedenken over het opstellen van een visie voor de Voorweg. Ook zijn belangenorganisaties zoals het Historisch Genootschap Oud Soetermeer in deze klankbordgroep vertegenwoordigd.

  Lees meer
Archief

Wijkpost Meerzicht

Open op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Op woensdag gesloten.

Albrandswaard 1
2716 DA Zoetermeer

Telefoon: 079-346 9003
E-mail: wijkpostmeerzicht@zoetermeer.nl

Kies een wijk:

Kies een wijk:
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert