Nieuws Meerzicht

 • Lees deze pagina voor
 • RSS icon

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Verplaatsing kunstwerk 'De Zeehond' naar beeldentuin

  (01-08-2014)

  Op het schoolplein van de school aan de Fivelingo is sinds 1974 een bronzen beeld van een zeehond van de hand van de gerenommeerde kunstenares Theresia van der Pant te zien.

  Lees meer
 • Vrijwilligers gezocht die computerles willen geven

  (24-07-2014)

  Piëzo - Piëzo is een organisatie waar mensen de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Vanwege de grote vraag naar ondersteuning van computervaardigheden zoeken wij vrijwilligers die les willen geven. Aanmelden of informatie kan bij femke@stichtingpiezo.nl

 • N206: meerdere nacht- en weekendafsluitingen

  (24-07-2014)

  Op de N206 tussen Zoetermeer en Zoeterwoude vinden in juli en augustus meerdere nacht- en weekendafsluitingen plaats. Het betreft de weggedeeltes tussen de Meerpolder en Meerlaan, en tussen de kruising Doctor van Noortstraat /Oosteinde (Stompwijk) en Dirk van Santhorstweg (Zoeterwoude). De provincie Zuid-Holland voert in die periode groot onderhoud uit.

  Lees meer
 • Inbrekers gaan niet met vakantie

  (16-07-2014)
  Zoetermeer

  Zoetermeer - De zomerperiode is een fijne tijd waarin veel mensen op vakantie zijn of dagjes uit. Maar ook de tijd waarin veel inbrekers toeslaan, omdat ze weten dat bewoners van huis zijn. Diverse gemeenten in Nederland informeren bewoners over de zomercampagne ‘Inbrekers gaan niet met vakantie’.

  Lees meer
 • Wethouder Mariette van Leeuwen reikt voorleesdiploma’s uit aan kinderen Voorleesexpress

  (04-07-2014)
  logo Piëzo

  Piëzo - Het voorleesseizoen van de Zoetermeerse VoorleesExpress is samen met alle betrokkenen op feestelijke wijze afgesloten op woensdag 2 juli in de hoofdbibliotheek van Zoetermeer.

  Lees meer
 • Wijk-aan-Zet budget

  (03-07-2014)
  Logo gemeente Zoetermeer

  De gemeente Zoetermeer heeft een fonds, het Wijk-aan-Zet budget, om bewonersinitiatieven financieel te ondersteunen en mogelijk te maken.
   

  Lees meer
 • De Nationale Burendag!

  (03-07-2014)
  Nationale Burendag

  Op zaterdag 27 september 2014 is het Burendag, het jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.
   

  Lees meer
 • Opening vernieuwd Bredewater

  (02-07-2014)
  Opening Bredewater

  Meerzicht - Op vrijdag 27 juni heeft Wethouder Marc Rosier op feestelijke wijze het nieuwe Bredewater in de wijk Meerzicht  opengesteld. De bijeenkomst is door tientallen omwonenden bezocht.

 • Groter zwembad in de tuin? Water alléén lozen in het vuilwaterriool!

  (19-06-2014)
  logo Zoetermeer

  Zoetermeer - Steeds meer mensen hebben in de zomer een opzetzwembad in hun tuin. Geen klein plastic opblaasbadje meer, maar een fors bad met een zuiveringspomp en een trapje. Om het water in de zomer vrij van bacteriën te houden worden chemicaliën zoals chloor gebruikt. Deze chemicaliën zijn schadelijk voor het milieu.

  Lees meer
 • Maak uw buurt veiliger met een BuurtWhatsApp

  (23-05-2014)
  logo WhatsApp

  Wilt u samen met uw buren “oren en ogen” zijn voor uw buurt en elkaar snel kunnen informeren, maak dan gebruik van de BuurtWhatsApp!

  Lees meer
 • Kunstwerk speelboerderij Het Buitenbeest geplaatst

  (12-05-2014)

  Het definitieve ontwerp van het hekwerk 'Aan Mondriaans tiende' van de nieuwe hoofdentree, is geplaatst. Het 23 meter lange hek met toegangspoort, heeft volgens kunstenaar Andre Pielage een speciale betekenis.

  Lees meer
Archief

Kruimelspoor

HomeMeerzichtNieuws Meerzicht