Nieuws Meerzicht

Home > Meerzicht > Nieuws Meerzicht

Nieuws Meerzicht

RSS

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Wijkveiligheidsavond 4 maart 2015

  (24-02-2015)

  Vraagt u zich weleens af of uw woning goed is beveiligd tegen inbraak of brand? Of wat u zelf kunt doen om veiliger te wonen? Kom dan naar de wijkveiligheidsavond op woensdag 4 maart van 20.00 tot 22.00 uur bij stichting Piëzo (Uiterwaard 21). Een belangrijke bijeenkomst waarin u kunt aangeven wat er beter kan op het gebied van veiligheid in uw buurt! Alle bewoners van Meerzicht zijn welkom.

  Lees meer
 • Samenspraak Visie Voorweg 2

  (18-02-2015)

  Een klankbordgroep van bewoners en ondernemers gaat met de gemeente meedenken over het opstellen van een visie voor de Voorweg. Ook zijn belangenorganisaties zoals het Historisch Genootschap Oud Soetermeer in deze klankbordgroep vertegenwoordigd.

  Lees meer
Archief

Wijkpost Meerzicht

Open op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Op woensdag gesloten.

Albrandswaard 1
2716 DA Zoetermeer

Telefoon: 079-346 9003
E-mail: wijkpostmeerzicht@zoetermeer.nl

Kies een wijk:

Kies een wijk:
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert