Nieuws Meerzicht

Home > Meerzicht > Nieuws Meerzicht

Nieuws Meerzicht

RSS

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Open inloop en computerles in PiëzoCentrum Meerzicht

  (24-08-2016)

  Op woensdag 31 augustus en donderdag 1 september start in PiëzoCentrum Meerzicht (Uiterwaard 21) een computercursus van 8 lessen. Deze cursus wordt gegeven door vrijwilligers van Piëzo en is voor iedereen die nauwelijks ervaring heeft met het werken op een computer. De groepsgrootte bestaat uit maximaal 6 personen waardoor er extra individuele aandacht is. Naar het niveau van deelnemers wordt ter plekke gekeken.

  Lees meer
 • Brandweer in Actie

  (09-08-2016)

  De brandweer voert landelijk acties voor betere arbeidsvoorwaarden met name over de pensioenafspraken. De politiek vindt dat ook mensen die werken met een zwaar beroep door moeten blijven werken tot 62 jaar. Dit is voor de brandweerman/vrouw fysiek en medisch niet haalbaar. Door de diverse acties in heel Nederland willen de medewerkers van de brandweer laten zien dat de pensioenleeftijd niet veranderd mag worden.

  Lees meer
 • Weer aan de slag met "Vrouw In Actie!"

  (09-08-2016)

  Wil je (weer) aan de slag? Dan kun je meedoen aan "Vrouw In Actie!"

  Lees meer
 • Kinderen van basisschool De Regenboog ontvangen eerste SpeelmeerPaspoort 2016

  (22-06-2016)

  Mariëtte van Leeuwen (wethouder Jongeren) en Hans Roskam (directeur MOOI) reikten woensdag 22 juni de eerste exemplaren van het SpeelmeerPaspoort 2016 uit in Ayers Rock, aan leerlingen uit groep 7 van basisschool De Regenboog.

  Lees meer
 • Fotowedstrijd voor jarige Meerpolder

  (15-06-2016)

  Wie maakt de mooiste, ontroerendste of grappigste foto van de Zoetermeerse Meerpolder? Het Comité 400 jaar Meerpolder daagt alle inwoners van Zoetermeer en Leidschendam-Voorburg die graag fotograferen uit om mee te doen aan een fotowedstrijd over de Meerpolder. De deelnemers maken kans op een rondvaart door het gebied rondom de Meerpolder.

  Lees meer
 • Snoeiafval in de strijd tegen kanker

  (07-06-2016)

  Zoetermeer doet met meer dan 170 gemeenten mee aan de landelijke actie Vergroot de Hoop. Vergroot de Hoop steunt de strijd tegen kanker door zoveel mogelijk taxussnoeisel in te zamelen. Snoeiafval van de Taxus Baccata is een belangrijke grondstof voor chemotherapie, In Zoetermeer kan dit snoeisel aangeboden worden bij de Afvalinzameling aan de Argonstraat 25. De actie duurt tot 31 augustus.

  Lees meer

Wijkpost Meerzicht

Open op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Op woensdag gesloten.

Albrandswaard 1
2716 DA Zoetermeer

Telefoon: 079-346 9003
E-mail: wijkpostmeerzicht@zoetermeer.nl

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert