Publieksbalies tijdelijk gevestigd aan Duitslandlaan

Home > Inwoners > Nieuws > Publieksbalies tijdelijk gevestigd aan Duitslandlaan

Publieksbalies tijdelijk gevestigd aan Duitslandlaan

Heeft u een afspraak bij het Publieksplein van de gemeente, bijvoorbeeld om uw paspoort te vernieuwen, geboorteaangifte te doen of een omgevingsvergunning aan te vragen? Sinds 31 mei 2016 kunt u hiervoor terecht aan de Duitslandlaan 440 in Zoetermeer. De reden voor de tijdelijke verhuizing van alle publieksbalies naar de Duitslandlaan is de verbouwing van het Stadhuis. Aan de dienstverlening van de gemeente verandert niets.

Ook de Hoofdbibliotheek inclusief de organisaties Meerpunt, JIP, Volksuniversiteit, MOOI/VIP, FabLab, Rechtswinkel en Gilde Vrijwilligerscentrale zijn meeverhuisd naar de Duitslandlaan.

Bereikbaarheid Duitslandlaan

Komt u met de RandstadRail? Neem dan halte Stadhuisplein. Vanaf daar is het Publieksplein goed te bereiken via de passage in het Stadshart. Uw fiets kunt u voor de deur van onze tijdelijke locatie neerzetten. Komt u liever met de auto? Dan raden wij u aan om te parkeren in de parkeergarage aan de Duitslandlaan 1.

Het gebouw is rolstoeltoegankelijk.

Routebeschrijving Stadhuisplein naar Duitslandlaan