Nomineer uw favoriete sporter voor het Sportgala

Home > Inwoners > Nieuws > Nomineer uw favoriete sporter voor het Sportgala

Nomineer uw favoriete sporter voor het Sportgala

RSS

In Zoetermeer zijn vele sporters die uitstekende prestaties leveren. Tijdens het Sportgala op 30 juni 2017 huldigt de gemeente de Zoetermeerse sportkampioenen uit 2016. Bent of kent u zo'n kampioen die wel in het zonnetje gezet mag worden? Nomineer dan die sporter of uzelf voor de titel sportvrouw, sportman, sportploeg en sporttalent van 2016!

Een sporter aanmelden kan tot uiterlijk 7 maart 2017 via www.sportgalazoetermeer.nl. Sporters kunnen genomineerd worden voor de volgende categorieën:

  • Sporttalent
  • Sportploeg
  • Sportman
  • Sportvrouw

Eisen voor nominatie

Sporters komen in aanmerking als ze in 2016 minimaal een erkend Nederlands Kampioenschap hebben behaald en lid zijn van een Zoetermeerse sportorganisatie. De aanmelding van deze sporters gaat via hun sportorganisatie of sportclub. Sporters die in 2016 minimaal een erkend Nederlands Kampioenschap hebben behaald, in Zoetermeer wonen, maar géén lid zijn van een Zoetermeerse sportorganisatie, moeten zichzelf aanmelden of door anderen worden aangemeld. Bent of kent u een Zoetermeerse sporter die voor studie of training tijdelijk niet in Zoetermeer woont? Zij kunnen ook in aanmerking komen voor de huldiging.

Het Sportgala

Het Sportgala vindt plaats op vrijdagavond 30 juni 2017, in combinatie met het Festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer. De gemeente organiseert deze avond in samenwerking met Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer. Sporters aanmelden en/of nomineren kan tot uiterlijk 1 maart 2017 via www.sportgalazoetermeer.nl. Hier vindt u ook meer informatie en de criteria voor de verschillende nominaties.

Winnaars Sportgala Zoetermeer 1 juli 2016