Home > Inwoners > Actueel

Actuele berichten van de gemeente Zoetermeer.
    Naar nieuwsoverzicht

• Stadsnieuws Bulletin

Het Stadsnieuws Zoetermeer is een uitgave van de gemeente Zoetermeer voor de gemeente Zoetermeer. In dit wekelijkse bulletin leest u de meest actuele gemeentelijke informatie.
    Naar overzicht Stadsnieuws Bulletins

• Foto van de week

Heeft u een mooie foto van Zoetermeer? Stuur hem in en wie weet kiest de gemeente deze als 'Foto van de week'.
    Meer over de foto van de week

• Nieuwsbrieven

De gemeente Zoetermeer geeft diverse nieuwsbrieven uit. Bekijk op welke digitale nieuwsbrieven u zich kunt abonneren.
    Naar overzicht nieuwsbrieven

• Openbare bekendmakingen

Een overzicht van alle (voorgenomen) besluiten van het gemeentebestuur van Zoetermeer. De bekendmakingen worden gepubliceerd in het Gemeenteblad: https://zoek.officielebekendmakingen.nl. In het Stadsnieuws Bulletin in huis-aan-huisblad het Streekblad staan de bekendmakingen verkort weergegeven.
    Voor meer informatie: www.zoetermeer.nl/bekendmakingen

• Stadsgids Zoetermeer

In de Stadsgids 2016/2017 vindt u handige informatie over de gemeente. Over het bestuur (raad en college) en over zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (van adreswijziging tot de ZoetermeerPas). Maar ook vindt u informatie op alfabetische volgorde over bedrijven, verenigingen en organisaties die Zoetermeer tot een complete stad maken. Van sport tot gezondheid en van uitgaan tot recreatie.

Stadsgids Zoetermeer 2016-2017

• Video's

De gemeente Zoetermeer heeft op deze website bij verschillende onderwerpen video fragmenten geplaatst. Wilt u het overzicht van alle video's bekijken of bent u nieuwsgierig naar de meest recente filmpjes, kijkt u dan op ons YouTube kanaal.

• Wegwerkzaamheden

Informatie over werkzaamheden en opbrekingen in de stad kunt u vinden via www.zoetermeer.nl/wegwerkzaamheden